Travel Plan

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τα 7 καλύτερα μέρη για να αλλάξετε χρόνο!



O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος 
& η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!


Η αλλαγή του χρόνου είναι μια μοναδική στιγμή για ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν όμως μερικές γωνιές αυτού του κόσμου που το πέρασμα από την μια χρονιά στην άλλη μετατρέπεται σε μια συναρπαστική εμπειρία. Το travelplan.gr σας γνωρίζει αυτές τις 7 καλύτερες πόλεις για να καλωσορίσετε το νέο έτος. Και αν δεν προλαβαίνετε αυτό… το επόμενο!  


Παρίσι 

Το Παρίσι είναι υπέροχο οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου και αν το επισκεφθείτε. Το βράδυ της παραμονής όμως γίνεται απλά μαγικό και ακαταμάχητο… καταλαμβάνοντας με άνεση τη κορυφαία θέση της λίστας μας και των επιλογών μας για το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου. Είναι εκείνη η στιγμή όπου η όψη του Πύργου του Άιφελ, της Αψίδας του Θριάμβου και της Champs-Elysees κόβει την ανάσα καθώς ο παριζιάνικος ουρανός φωτίζεται από τα χιλιάδες πυροτεχνήματα και σαμπάνια ρέει άφθονη!

Λας Βέγκας 

Οι προετοιμασίες για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Las Vegas ξεκινούν από το κλείσιμο για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων της διασημότερης λεωφόρου της δυτικής ακτής των ΗΠΑ… της Vegas strip. Από εκείνη την στιγμή ξεκινάει ένα ατελείωτο πάρτι με χιλιάδες καλεσμένους, απίστευτη διάθεση και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. Μετά την αλλαγή του χρόνου το Βέγκας δικαιολογεί απόλυτα το προσωνύμιο «Αμαρτωλή πόλη» με τα φημισμένα καζίνο και τα πάρτι να υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία που μόνο αυτή η πόλη μπορεί να προσφέρει.

Times Square, Νέα Υόρκη 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε δει εικόνες από την στιγμή της αλλαγής του χρόνου στην Times Square οπότε τα λόγια σε αυτή την περίπτωση είναι μάλλον περιττά.  Χιλιάδες κόσμος συγκεντρώνεται από νωρίς, το βράδυ της Παραμονής για να δει τη διάσημη μπάλα ή αλλιώς τη New Year’s Eve Ball να «πέφτει» από τον ουρανό, σκορπώντας εκατομμύρια κομφετί και  σηματοδοτώντας την αρχή του νέου έτους και την έναρξη ενός ατελείωτου πάρτι μέχρι το πρωί.  Χρήσιμα tips: Αν θέλετε να δείτε την Μπάλα να πέφτει τότε θα πρέπει να φροντίσετε να βρείτε αρκετά νωρίς στην Times Square αλλιώς τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα όσο η ώρα της αλλαγής πλησιάζει. Επίσης, ντυθείτε ζεστά γιατί το κρύο στη Νέα Υόρκη δεν αστειεύεται και… ετοιμαστείτε για αγκαλιές και ευχές από ανθρώπους που δεν έχετε συναντήσει ποτέ ξανά στη ζωή σας! 

Ουάσινγκτον 


Παραμένουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά  αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον. Εδώ, οι επιλογές για την πιο μαγική στιγμή του χρόνου είναι αναρίθμητες και περιλαμβάνουν από μοναδικά πάρτι σε rooftops και Jazz συναυλίες στο Kennedy Center έως ρομαντικές κρουαζιέρες στα νερά του ποταμού Potomac σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που φτιάχνουν χιλιάδες βεγγαλικά στον ουρανό της πόλης. 

Σύδνεϋ, Αυστραλία

Με την διαφορά της ώρας και ένα φαντασμαγορικό σόου από βεγγαλικά στο λιμάνι και τη φημισμένη γέφυρα, οι Αυστραλοί κάνουν όλο τον υπόλοιπα κόσμο να τους ζηλεύει! Και δεν είναι μόνο αυτό… καθώς αν βρεθείτε στην μακρινή Ωκεανία θα έχετε την τύχη να γιορτάσετε την πρώτη ημέρα του χρόνου όχι με μπουφάν και σκούφους αλλά με τα μαγιό και τα καλοκαιρινά σας! Αυτό από μόνο του αρκεί για να κάνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύδνεϋ μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε έστω και μια φορά. 

Λονδίνο 


Όταν ο φωταγωγημένος κατάλληλα για την περίπτωση Big Ben, το ρολόι – σύμβολο του Λονδίνου χτυπάει στις 12 το βράδυ το πάρτι για την καινούρια χρονιά μόλις ξεκινάει! Οι μεγαλύτεροι δρόμοι της βρετανικής γεμίζουν κόσμο  και μουσική ενώ το θέαμα με το σόου των βεγγαλικών πάνω τον Τάμεση και του φωτισμένου London Eye είναι πάντα μια εικόνα που συναρπάζει.

Ρίο ντε Τζανέιρο  

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με samba! Μπορείτε να φανταστείτε τίποτα καλύτερο; Εμείς μπορούμε! Για να σας πείσουμε ακόμα περισσότερο μπορούμε να σας πούμε, πως όπως και στην Αυστραλία, έτσι και στο Ρίο ντε Τζανέιρο η Πρωτοχρονιά βρίσκει του Βραζιλιάνους σε καλοκαιρινό mood. Δεν σας πείσαμε; Τότε να σας πούμε πως η Ipanema, η Copacabana και η Leblon, οι διασημότερες παραλίες του κόσμου σας περιμένουν για να απολαύσετε ένα φαντασμαγορικό σόου βεγγαλικών που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χρονιάς! 

Pin It button on image hover